Ερμηνευτής/τρια VERSUS

VERSUS – Βιογραφία

ο συγκρότημα δημιουργήθηκε στο Κερατσίνι,στα τέλη του 2000 από δυο παιδικούς φίλους, τον Γιώργο (φωνή-κιθάρα) και τον Σταύρο (τύμπανα). Αρχικά οι δυο τους πήγαιναν σε ένα στούντιο της περιοχής και πειραματίζονταν πάνω στις ιδέες τους.
Tο 2003, κι ενώ στην μπάντα έχουν προστεθεί ο Δημήτρης (μπάσο) κι ο Νίκος (κιθάρα) ηχογραφούν το πρώτο του demo που περιείχε 3 συνθέσεις.

Ένα χρόνο αργότερα(2004),κι ενώ έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της Αττικής,κυκλοφόρησε η πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά με τίτλο “Είναι κάτι παιδιά…”, με το ομώνυμο τραγούδι να ξεχωρίζει γρήγορα και να γίνεται γνωστό στις τάξεις της ελληνόφωνης ροκ σκηνής.Ακολούθησαν ακόμα περισσότερες εμφανίσεις με τελευταίο σταθμό τα Μέγαρα στις 10 Ιουλίου του 2005.

Λόγω στρατιωτικών και άλλων υποχρεώσεων, ακολουθεί ένα μεγάλο διάστημα αποχής της μπάντας από τα μουσικά δρώμενα.
Πέρασαν 4 χρόνια μέχρι τα τέλη του 2009, όταν και ηχογραφήθηκε ένα unplugged demo (Μείναμε λίγοι) απ’τον Γιώργο και τον Σταύρο, που περιέχει 4 συνθέσεις.

Το 2010 φέρνει αλλαγές και οι VERSUS πλέον απαρτίζονται απ’τους Γιώργο (φωνή-κιθάρα), Σταύρο (τύμπανα), Νίκο (μπάσο) και Κώστα (κιθάρα). Η αλλαγή στον ήχο των VERSUS είναι πλέον εμφανής, καθώς το πέρασμα των χρόνων και η αντικατάσταση 2 μελών της μπάντας, έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους.

Τον Μάιο του 2011 μπαίνουν και πάλι στο στούντιο και ηχογραφούν ένα ΕΡ (με τίτλο “Μέχρι το τέλος”) που περιέχει 4 τραγούδια, με σκοπό την προώθηση και διάδοση τους και την ολική επαναφορά της μπάντας στο προσκήνιο.

Σε θέλω εδώ - VERSUS

Σε θέλω εδώ - VERSUS

Στίχοι: &
Μουσική: &


Μια ευκαιρία σου ζητώ
να γυρίσεις πάλι εδώ
και το σώμα σου να νιώσω
μια στιγμή και ας χαθώ

...

Σε θέλω εδώ στίχοι (συνέχεια) »