Ερμηνευτής/τρια Τριημιτόνιο

Τριημιτόνιο

Τριημιτόνιο – Βιογραφία

Το συγκρότημα Τριημιτόνιο ξεκίνησε την πορεία του μέσα από τη διαδικασία του «X Factor1» καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση. Ακολούθησαν συνεργασίες με την Πέγκυ Ζήνα, τον Σάκη Ρουβά, τον Γιώργο Σαμπάνη και τον Κώστα Καραφώτη. Μετά την αποχώρηση του τρίτου μέλους και την αντικατάσταση του από τον Άγγελο Αυγουστή ήρθε η μεγάλη συνεργασία με το Δημήτρη Μητροπάνο και την Πέγκυ Ζήνα στη Ιερά Οδό και η ηχογράφηση και κυκλοφορία του πρώτου τους single “Μαρκαδόρος” σε παραγωγή Άλεξ Παναγή από τη δισκογραφική εταιρία “7”.

Άρχισαν να περιοδεύουν σε Ελλάδα και Κύπρο ηχογραφώντας παράλληλα το album τους. Συνέχισαν τις μεγάλες συνεργασίες με τον Σταμάτη Γονίδη και τον Νίνο, και μετέπειτα με τον Γιάννη Πάριο και τον Σταμάτη Γονίδη στο “Fever”.

Στις 13 Δεκεμβρίου κυκλοφόρησε η πρώτη ολοκληρωμένη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Τριημιτόνιο” με την ίδια ομάδα. Στο album εκτός από τους ίδιους και τον ταλαντούχο Δημήτρη Φάκο που έδωσε το δικό του προσωπικό στίγμα, έγραψαν οι: Γιώργος Σαμπάνης, Σάννυ Μπαλτζή, Άλεξ Παναγή, Γιώργος Σταυρόπουλος.

Μαρκαδόρος - Τριημιτόνιο 1

Μαρκαδόρος - Τριημιτόνιο

Ερμηνευτές:
Στίχοι:
Μουσική:


Έφτασε η μέρα της γιορτής σου
αχ και να μπορούσα να σε δω
Να 'μουνα κι εγώ εκεί μαζί σου
να κλέψω ένα φιλί σου
...

Μαρκαδόρος στίχοι (συνέχεια) »