Ερμηνευτής/τρια Πράσσειν Άλογα

Πράσσειν Άλογα

Πράσσειν Άλογα – Βιογραφία

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1996 στη Θεσσαλονίκη. Κατά τα τέλη του ’96 αποφάσισαν να κάνουν, με δικά τους έξοδα, την παραγωγή του CD. Έτσι λοιπόν ηχογραφήθηκαν 10 τραγούδια με συνοπτικές διαδικασίες, εφόσον την παραγωγή την αναλάμβαναν οι ίδιοι και τα χρήματα ήταν περιορισμένα. Η χημεία όμως ήταν τέτοια που το αποτέλεσμα ήταν αρκετά καλό. Το project έφτασε στα αυτιά της Virgin και έτσι τα παιδιά γλίτωσαν τα έξοδα της παραγωγής, αφού τα ανέλαβε η εταιρεία και το ντεμπούτο CD “Βασίσου Πάνω Σου”, είναι πια γεγονός, στις αρχές του ’98.

Στα τέλη του ’99 ηχογραφείται και κυκλοφορεί το δεύτερο CD τους με τίτλο “Ο Εχθρός Μου”. Στο μεταξύ το ενδιαφέρον της Virgin για τις ελληνόφωνες ροκ μπάντες σταματάει κι έτσι οι Πράσσειν Άλογα αλλάζουν εταιρεία και ηχογραφούν το τρίτο τους CD, ωριμότεροι πλέον, με την Plus Rec., με τίτλο “Θέλω Να Σου Μιλήσω”.

Έτσι, καθιερώνονται στην Ελληνική σκηνή και είναι από τις ελάχιστες μπάντες της εναλλακτικής σκηνής που συνεχίζουν. Το 2006 κυκλοφορεί ο τέταρτος δίσκος από την Ano Kato Records με τίτλο “4”. Το 2009 κυκλοφορεί ο πέμπτος δίσκος του συγκροτήματος με τίτλο “Ένας Υπέροχος Κόσμος”. Στα τέλη του 2011 η μπάντα κυκλοφορεί τον αγγλόφωνο δίσκο “Midas Touch”.

Στιγμές - Πράσσειν Άλογα 0

Στιγμές - Πράσσειν Άλογα

Ερμηνευτές:
Στίχοι:
Μουσική:


Είναι κάτι στιγμές
διαλεγμένες στιγμές
που περνούν μια φορά

Κι όταν μένεις μονάχος
...

Στιγμές στίχοι (συνέχεια) »