Ερμηνευτής/τρια Κωνσταντίνος Γαλανός

Κωνσταντίνος Γαλανός

Κωνσταντίνος Γαλανός – Βιογραφία

Ο Κωνσταντίνος Γαλανός γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 13 Ιουλίου του 1984. Αν και η οικογένειά του δεν έχει καμία σχέση με τη μουσική και το τραγούδι, πριν καν αρχίσει να μιλάει, τραγουδούσε.

Σε ηλικία 10 ετών ξεκινάει να μαθαίνει μπουζούκι και αργότερα μόνος του κιθάρα και πιάνο. Σε ηλικία 10 ετών επίσης συμμετείχε στο θίασο της Αλίκης Βουγιουκλάκη στην παράσταση “Η Μελωδία της Ευτυχίας” και υποδυόταν το παιδί του Νίκου Γαλανού με νταντά την αείμνηστη Αλίκη. Αυτή ήταν και η πρώτη του επαφή με το κοινό.

Το 2004 ξεκίνησε να εργάζεται ως κιθαρίστας σε νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, αλλά τον κέρδισε το τραγούδι.

Μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με τους Γιώργο Γιαννιά, Ανδρέα Στάμο, Χρήστο Μενιδιάτη και Αποστολία Ζώη.

Τον Οκτώβριο του 2007 κυκλοφορεί η πρώτη του δισκογραφική δουλειά από τη Heaven με τίτλο “Πρώτη Επαφή”, ενώ κατά τη διάρκεια του φετινού χειμώνα θα τραγουδάει στο νυχτερινό κέντρο Αλυσίδα Live με τον Γιώργο Βέρρο και τη Χριστίνα Σακκά στη Θεσσαλονίκη.

Το χειμώνα του 2009 ο Κωνσταντίνος μας παρουσιάζει το πρώτο δείγμα από την επερχόμενη νέα δισκογραφική του δουλειά. Τίτλος του τραγουδιού είναι “Αχ καρδιά μου, όλα στα ‘δωσα” που ακούστηκε πολύ από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Το 2010 βρίσκει τον Κωνσταντίνο Γαλανό με νέα δισκογραφική δουλειά. Τίτλος της είναι “Αχ, Καρδιά μου” και πρώτο κομμάτι να ξεχωρίζει μέσα από αυτό το “Θα Παρακαλάς”. Το άλμπουμ περιλαμβάνει 11 κομμάτια, ενώ σε πέντε από αυτά ο Κωνσταντίνος υπογράφει τους στίχους και τη μουσική.

Να σ' αγαπάει να του πεις - Κωνσταντίνος Γαλανός

Να σ' αγαπάει να του πεις - Κωνσταντίνος Γαλανός

Στίχοι:
Μουσική:


Φαντάζομαι να καις σε ξένο σώμα
κι εγώ σ' ένα χειμώνα που μισώ
να βιάζομαι να πέσει το σκοτάδι
τον πόνο μου να κρύψω σ' ένα σπίτι αδειανό
...

Να σ' αγαπάει να του πεις στίχοι (συνέχεια) »