Ερμηνευτής/τρια Βαλέρια Χριστοδουλίδου

Βαλέρια Χριστοδουλίδου

Βαλέρια Χριστοδουλίδου

Η Βαλέρια Χριστοδουλίδου γεννήθηκε στην Κέρκυρα και είναι ηθοποιός και τραγουδοποιός. Σπούδασε στην Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου (1991-1994). Από το 1996-1999 έκανε εντατικά μαθήματα φωνητικής, και το 2005 παρακολούθησε μαθήματα κιθάρας.

Η Βαλέρια έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό το 2000 μέσα από τον ρόλο της ως Έλλη, την μοιραία γυναίκα που διεκδικούσαν δύο αδέλφια και είχε σχέση και με τους δύο σε βαθμό που να μην ξέρει ποιανού ήταν το παιδί της, στην αισθηματική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη “Να Με Προσέχεις”. Επίσης, έχει εμφανιστεί στις σειρές “Πρόβα Νυφικού (1995)” ως Αντιγόνη, “Μυστικά Και Λάθη (2003)”, “Η Ζωή Της Άλλης (2009)” ως Έλενα Καλλιφατίδη, κ.α.

Η Βαλέρια το 1993 Κυκλοφόρησε την 1η της δισκογραφική δουλειά σε μουσική, στίχους και ερμηνεία δική της με τίτλο “Βαλέρια” (PolyGram). Τέσσερα χρόνια αργότερα (1997) κυκλοφορεί την 2η δισκογραφική της δουλειά σε μουσική, στίχους και ερμηνεία δική της με τίτλο “Γυμνός Χορός” (ΛΥΡΑ), ενώ το 2005 κυκλοφορεί την 3η δισκογραφική της δουλειά σε μουσική, στίχους και ερμηνεία δική της με τίτλο “Όλα Ένα… Είναι” (ΑΝΩΣΗ).

Υψόμετρα - Βωξ & Βαλέρια Χριστοδουλίδου

Υψόμετρα - Βωξ & Βαλέρια Χριστοδουλίδου

Στίχοι:
Μουσική:


Στα σκοτεινά σημεία των ματιών σου
σ' αυτό το γέλιο το πλάνο.
Ό,τι βρίσκω στο δρόμο, δικό σου,
μα τον δρόμο μου χάνω.

...

Υψόμετρα στίχοι (συνέχεια) »