Ερμηνευτής/τρια Αντίπερα Όχθη

Αντίπερα Όχθη

Το συγκρότημα αποτελείται από τους Καραγιώργο Δημήτρη, Βουρλοβίτη Ηλία, Πλατανιά Κώστα και Βίνιο Γιώργο. Δημιουργήθηκε το 2000 στην πόλη της Λαμίας.

Οι “Αντίπερα Όχθη” ποπ-ροκ μπάντα με έναν ομώνυμο δίσκο στο ενεργητικό της, ο οποίος περιέχει δώδεκα δικά τους τραγούδια, σε στίχους του Βουρλοβίτη Ηλία και μουσική των Αντίπερα Όχθη, μία διασκευή στο “Ένα πέπλο της σιωπής θα σκεπάζει σαν μπαμπούλας τη ζωή μας” των Πυξ Λάξ, καθώς και τέσσερα singles με πιο γνωστά το “Το δικό μου ταξίδι”, το οποίο παρουσίασαν και στην εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα” τον Μάρτιο του 2012 καθώς και το “Ζωή μου στην αυλή μου” ντουέτο με την Μαριάντα Πιερίδη, το οποίο παρουσιάστηκε ζωντανά σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στην εκπομπή “ΜΙΛΑ” με την Τατιάνα Στεφανίδου στις 24 Δεκεμβρίου 2013 και κυκλοφόρησε το Φλεβάρη του 2014.

Στην πολυετή πορεία τους έχουν εμφανιστεί σε σκηνές όπως ο «Σταυρός του Νότου», η «Αρχιτεκτονική», το «ΚΟΟΚΟΟ» κ.ά. και έχουν συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες δισκογραφικά ή επί σκηνής, όπως τους Πυξ-Λάξ, Μάνο Ξυδούς ,Δημήτρη Καρρά, Φώτη Ανδρικόπουλο,Ευρυδίκη, Μαριάντα Πιερίδη, Τζώρτζια Κεφαλά, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μαρία Λούκα, Μαρία Παπαλεοντίου, Δημήτρη Γαύρο (Αλκή), Νικίτα Κλίντ, Γιάννη Σπύρου, Joanna Drigo, Lia Hide, Ρούλα Αραβανή, Αργυρώ Χριστοδούλου, Παράξενους Ταξιδιώτες κ.ά.

Το δικό μου ταξίδι - Αντίπερα Όχθη 1

Το δικό μου ταξίδι - Αντίπερα Όχθη

Ερμηνευτές:
Στίχοι: &
Μουσική: & &


Κι ένα σύννεφο πάνω κλαίει η βροχή
το μικρό μου παράθυρο δάκρυα γεμίζει.
Τι κι αν έφτασε φέτος η ίδια εποχή
κάθε μπόρα περνάει κι εσένα θυμίζει.

...

Το δικό μου ταξίδι στίχοι (συνέχεια) »