Ερμηνευτής/τρια Αγγελική Ηλιάδη

Αγγελική Ηλιάδη

Αγγελική Ηλιάδη – Βιογραφία

Η Αγγελική Ηλιάδη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977. Στην τηλεόραση εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως “τσαούσα” το 1995 σε ηλικία 18 ετών, στο τότε πολύ επιτυχημένο σόου.

Από πολύ μικρή ηλικία έμαθε να αγαπά το λαϊκό τραγούδι, με δασκάλα τη γιαγιά της, τη μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού, Καίτη Γκρέυ. Η πρώτη της επαγγελματική εμπειρία ήταν το 1995 στο Ποσειδώνειο, δίπλα στους Άγγελο και Στέλιο Διονυσίου. Από τότε μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως η Δέσποινα Βανδή, ο Νότης Σφακιανάκης, η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος κ.α.

Η πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Τη μοναξιά φοβάμαι” κυκλοφόρησε το 2003. Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς εμφανίστηκε στις Μούσες Θεσσαλονίκης με ιδιαίτερη επιτυχία, κερδίζοντας τις εντυπώσεις του κοινού. Υπήρξε ζευγάρι με τον Κώστα Μηλιωτάκη και μάλιστα έκαναν σχέδια γάμου αλλά η σχέση δεν κράτησε.

Η Αγγελική Ηλιάδη έχει αποκτήσει ήδη ένα γιο με τον επιχειρηματία Μπάμπη Λαζαρίδη, ο οποίος δεν είναι στη ζωή πια. Λίγα χρόνια αργότερα, το 2014, μέσα από τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου, απέκτησε το δεύτερό της παιδί που είναι πάλι αγοράκι.

Προχωράω - Αγγελική Ηλιάδη 0

Προχωράω - Αγγελική Ηλιάδη

Ερμηνευτές:
Στίχοι:
Μουσική:


Προχωράω, φεύγω μπροστά
Κι από το μηδέν ξεκινάω
Όνειρα έχω τόσα πολλά
Σε κανέναν δεν τα χρωστάω

...

Προχωράω στίχοι (συνέχεια) »