Ερμηνευτής/τρια Άτμα

Άτμα

Άτμα – Βιογραφία

Οι Άτμα είναι ένα συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη.

Δημιουργήθηκαν επίσημα το 2004 και από τότε η παρουσία τους στα μουσικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης και της επαρχίας είναι συνεχής και συνοδεύεται με πετυχημένες εμφανίσεις.

Το 2004 κυκλοφορούν με την Alpha records την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά “Άσε Τα Μάτια Ανοιχτά”. Κατάφεραν να καθιερωθούν ως ένα από τα δημοφιλέστερα groups της πόλης της Θεσσαλονίκης όταν το 2005 ξεκίνησαν τις εμφανίσεις στις μουσικές σκηνές της πόλης. Το 2005 συνοδεύεται κ από μια συνεργασία έκπληξη με τον Βασίλη Καρρά ο οποίος τους εμπιστεύτηκε από την πρώτη στιγμή κ το κομμάτι “Να μπορείς” που τραγούδησαν μαζί, ήταν ένα από τα τραγούδια του δίσκου του, “Όλα ένα ψέμα”.

Από το 2006 το συγκρότημα γίνεται ακόμη πιο γνωστό στο ευρύ κοινό, αφού πέρα από τις εμφανίσεις τους σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, συμμετείχαν και σε πολλές συναυλίες του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ ακολούθησε και μια σειρά από Live Parties στο Bar Restaurant Shark.

Από τον Οκτώβριο του 2008 μέχρι τον Απρίλιο του 2010, και από τον Ιανουάριο μέχρι το Μάιο του 2011, οι Άτμα εμφανίζονται ως resident group στο πιο glamorous και prestigious Club της Ελλάδας, το Club Vogue, σε εβδομαδιαία βάση και σε κοινό μεγαλύτερο από 2.000 κόσμο σε κάθε τους εμφάνιση.

Το Σεπτέμβριο του 2009 απέκτησαν συμβόλαιο με μια από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρίες, τη MINOS EMI. Το πρώτο τους single, με τίτλο «Χορός στη βροχή», ακούγεται στα ραδιόφωνα όλης της χώρας και σημειώνει μεγάλη επιτυχία.
Στα δέκα χρόνια της μουσικής τους πορείας, έχουν κάνει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, συμμετέχοντας στα μεγαλύτερα φεστιβάλ (Νεστόριο, Άρδας,κ.α.) έχουν συνεργαστεί με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες, ενώ έχουν εμφανιστεί και σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές παρουσιάζοντας δείγματα της δουλειάς τους («Mega Star»,«Chart Show» «Ράδιο Αρβύλα»,«Μες στην καλή χαρά», «Mad Day Live», «My M.t.v», «Όμορφος κόσμος το πρωί», «Δέκα με μια μαζί», «Κοίτα τι έκανες» «Πάνω στην ώρα»).

Το καλοκαίρι του 2014 οι Άτμα κυκλοφόρησαν σε remix το τραγούδι “Δε Θυμάσαι” των Εκείνος κ Εκείνος, με την Planetworks/Local σε συνεργασία με τον Dj Etostone!!!

Χορός στη βροχή - Άτμα

Χορός στη βροχή - Άτμα

Στίχοι: &
Μουσική:


Όλα κάπως αρχίζουν ξαφνικά στη ζωή
και όμως όλα τελειώνουν και ξανά απ' την αρχή
ένα βράδυ σε είδα εντελώς ξαφνικά
δεν μπορούσα να ξέρω τι θα γίνει μετά

...

Χορός στη βροχή στίχοι (συνέχεια) »