Ερμηνευτής/τρια Άνευ Όρων

Κάπου στις αρχές του 2001 στην Κέρκυρα, η επιθυμία των δύο φίλων και συμμαθητών Κώστα Αυλωνίτη (Τύμπανα) και Νίκου Γαγγάδη (Ηλεκτρική κιθάρα – Πλήκτρα) να παίξουν και να δημιουργήσουν τη δική τους μουσική απέφερε τη δημιουργία των “Aνευ Όρων”.

Ο πρώτος που ήρθε για να μείνει ήταν ο Μπάμπης Γατσούλης (Ηλεκτρική κιθάρα) ο οποίος εντάχθηκε λίγους μήνες μετά τη δημιουργία του συγκροτήματος. Στη συνέχεια, η τυχαία συνάντηση του Κώστα και του Νίκου με τον παιδικό φίλο του Κώστα, Θοδωρή Μπογδάνο (Ηλεκτρικό μπάσο) το καλοκαίρι του 2002, απέφερε την ένταξη του τελευταίου στο συγκρότημα.

Στην αρχή ως βοήθεια για την ολοκλήρωση μιας σπιτικής ηχογράφησης στο σπίτι του Νίκου και στη συνέχεια εξελίχτηκε σε βασικότατο μέλος των “Aνευ Όρων”. Η τελευταία προσθήκη έγινε με τον ερχομό του Αλέξανδρου Καββαδία (Φωνή), επίσης το καλοκαίρι του 2002, μετά από προτροπή του Μπάμπη. Στα επόμενα τρία χρόνια, παρόλο που συνεχίστηκαν οι προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο υλικό οι πέντε, φίλοι πλέον, ήταν αναντικατάστατοι και δημιούργησαν τους “Δέλεαρ”. Αργότερα όμως διαπίστωσαν ότι το όνομα αυτό το είχε κάποιο άλλο γκρουπ και έτσι ονομάστηκαν “Άνευ Όρων”.

Άνοιξε φτερά - Άνευ Όρων 0

Άνοιξε φτερά - Άνευ Όρων

Ερμηνευτές:
Στίχοι: &
Μουσική:


Είναι φορές που σκέφτομαι
πως δεν υπάρχει ελπίδα
τον κόσμο να γνωρίσω αλλιώς
κι όσα ποτέ δεν είδα

...

Άνοιξε φτερά στίχοι (συνέχεια) »